文系事務部の冬季閉庁について(お知らせ)/Winter Closing of the Administration Department, Humanities & Social Sciences (Notice) - 名古屋大学 NU-mado. 文系教務課WEB

名古屋大学 NU-mado.文系教務課WEB

Account

HOME > トップニュース > 文系事務部の冬季閉庁について(お知らせ)/Winter Closing of the Administration Department, Humanities & Social Sciences (Notice)

トップニュース

文系事務部(文系総合館1階・2階)では、節電対策を目的として、令和4年12月28日(水)を閉庁とし、事務の取扱いをお休みさせていただきます。何卒ご理解とご協力の程よろしくお願いいたします。

The Administration Department, Humanities & Social Sciences (1st and 2nd floors of the Integrated Research Building for Humanities and Social Sciences) will be closed on December 28(Wed), 2022 for the purpose of saving electricity. We appreciate your understanding and cooperation.